Joves

Metodologia de treball

La voluntat d’adequar-se al màxim possible als joves i a les seves necessitats fa essencial distingir la forma d’actuació en funció de la persona. D’aquesta manera, podem determinar el pla d’actuació i decidir quina metodologia de treball serà més efectiva. 

La importància del ritme

Pla individualitzat

Des d’EsferaCreix apliquem el nostre Mètode de forma transversal perquè creiem que així es poden despertar les habilitats de cada individu i potenciar el seu benestar. 

Sessions particulars o grups reduïts
L’Esfera de la Ment

Des d’EsferaCreix treballem perquè la persona sigui conscient de l’esforç i els avenços que va aconseguint en el seu aprenentatge cognitiu. Així, podem treballar partint de la pròpia motivació en la tasca.

5 beneficis del E-learning
Comunicació eficient
L’Esfera del cos
Tots els joves han de saber expressar allò que volen dir. La comunicació eficient permet adquirir retòrica i oratòria per així parlar i argumentar eficaçment tant en l’àmbit privat com públic.
Des d’EsferaCreix treballem la comunicació com una experiència directa i personal d’entrenament comunicatiu per parlar i argumentar en públic. Durant les sessions, s’analitza objectivament la manera de comunicar de cada persona. A partir d’aquesta observació es proporcionen estratègies que potencien les seves virtuts comunicatives personals i minimitzen les seves carències quan participa en una exposició individual davant un auditori, en un debat públic, en la defensa d’un treball davant d’un tribunal o en una entrevista de feina.
L’objectiu és augmentar les habilitats comunicatives així doncs considerem que l’avenç és personal i beneficia el dia a dia de la persona.

Allò que sento

L’Esfera de l'emoció

L’educació emocional és essencial per conèixer-nos i així també respectar els altres. 

Parlar d’emocions pot resultar enrevessat, ja que no s’està acostumat a indagar en el mateix món intern. Així doncs, el primer pas és connectar amb l’emoció.

Treballar aquesta esfera proporciona l’oportunitat de percebre, conèixer i expressar les emocions pròpies i les dels altres. A partir d’aquí, es pot millorar la relació que un té amb si mateix. 

És important entendre aquesta esfera com un procés continu que ha d’estar present al llarg de la vida.

Vols informar-te sobre les sessions?