La relaxació proporciona una consciència plena entre allò que es fa i allò que es sent. Així s’aconsegueix seguretat entre cos i ment.
Servei Relaxació infants

Relaxació infants

Quan treballem l’esfera del cos en infants busquem obtenir una experiència directa i personal d’autoreflexió i d’entrenament del propi cos perquè l’infant sigui capaç d’expressar-se eficientment en els diferents àmbits del seu dia a dia: família, escola, social. 

La idea en que es focalitzen aquestes sessions és que l’infant parteixi de la percepció comunicativa del seu propi cos per arribar a la consciència de com articular-lo adequadament i saber com pot expressar-se de la manera més eficaç.

Objectiu

  • Incentivar la memòria gràcies a la repetició dels moviments que s’introdueixen.
  • Introspecció, al finalitzar la sessió s’obre un espai de diàleg en el qual es realitza una valoració de la sessió partint del què s’ha sentit.
  • Treball en equip, l’activitat reforça la cohesió de grup.

Treballar la relaxació permet millor qualitativament el benestar del dia a dia ja que l’infant pot partir d’un estat de tranquil·litat per focalitzar-se en les tasques plantejades i així obtenir una atenció mantinguda.

Si vols saber com podem treballar junts, no dubtis en contactar-nos. Des d’EsferaCreix busquem el benestar d’infants, joves i adults.