fbpx
entrevista radio molins de rei

Presentació llibre Univers de la Mandarina

El Programa En Família de la Ràdio Molins de Rei entrevista a l’Anna Santacana i la Gemma Santacana, autores del llibre L’Univers de la Mandarina.

A continuació us deixem algun dels fragments d’allò que vam parlar amb l’Helena Álvarez sobre L’Univers de la Mandarina.

Índex de contingut

Què és L’Univers de la Mandarina?

És un llibre il·lustrat que a través dels ulls de l’Emma permet descobrir-te a tu mateix.

Qui és la protagonista?

L’Emma. Ella és una nena molt observadora. Li encanta pensar i aportar el seu punt de vista sobre allò que veu en el seu dia a dia.

Com neix?

L’Univers de la Mandarina és la unió de coneixement i creativitat.
Aquest llibre neix gracies a l’esforç  i la dedicació per plasmar en paper allò que ja treballem  des de fa temps: tots som únics.

A qui va dirigit?

És un punt de partida dedicat a tots aquells que vulguin dedicar un moment a algú molt important: ells mateixos. Ja siguin grans o petits doncs el llibre creix amb tu.

Per què una mandarina?

S’ha creat un material que de forma senzilla i pràctica puguis aprofundir sobre tu mateix. El recurs de la mandarina serveix perquè cada vegada que en vegis una puguis identificar-la amb tu mateix.

Com es crea el llibre?

El llibre sorgeix de les idees de l’Anna i les propostes de la Gemma.

L’Anna, com a pedagoga aporta la visió global sobre com enfocar aquest procés d’aprenentatge que és conèixer-se a un mateix.

La Gemma, com experta en comunicació, agafa aquesta idea global i la desglossa de forma visual perquè es plasmi una idea en cadascuna de les pàgines.

El més important era delimitar de forma clara, concisa i senzilla l’engranatge de conèixer-se un mateix, per això es va crear l’univers de l’Emma i les activitats pràctiques.

He vist que apareixen activitats dins d'aquest llibre. Com són?

No hi ha errades en les activitats perquè és allò que estàs traient de tu mateix. Pots descarregar-te les activitats pràctiques del llibre a la nostra web www.santacanalectura.com.

I això de Caçadors de Mandarines?

Hem llençat un repte als nostres lectors perquè estem buscant els millors caçadors de mandarines de Catalunya.
Per participar és molt senzill, només ens heu d’enviar una fotografia o vídeo en algun punt del món amb el llibre de L’Univers de la Mandarina.

Sou molt actives a Instagram

Al nostre instagram trobareu totes les novetats tant de les autores com del llibre de L’Univers de la Mandarina.

Aquí pots escoltar l’entrevista completa 

Santacana Lectura visita el programa En Família

Totes les novetats

Enviem màxim una newsletter per mes.
Parlem de nous serveis, esdeveniments, llançaments de nou material i altres novetats