fbpx
Parlar i escoltar

Parlar i escoltar

Avui ens agradaria comentar dos conceptes molt importants: Parlar i escoltar. Quantes vegades hem tingut problemes a causa de no comunicar el que sentim? Quantes vegades ens han dit que no és el mateix sentir que escoltar?

PARLA

Parla-li al teu fill, ell t’escolta i et sent a prop teu. No us oblideu de crear el vostre moment.

Parla-li del teu dia a la feina, explica-li un bon conte, agafa un llibre sobre l’univers que li obri la mirada a la imaginació i on ell sigui el protagonista.

Inventeu, creeu un món màgic on passin coses del dia a dia, on ell hi formi part, on es senti còmode. Baixa la veu, respira i parla-li amb el cor. Fes-lo sentir important, que forma part d’allò que passa al seu voltant i dins seu. Fes-li saber què esperes d’ell, proposa petits “reptes” adequats i adaptats a les seves necessitats individuals i el seu moment evolutiu.

El teu fill és únic, ho saps, i ell ho ha de saber. Té unes habilitats i unes característiques pròpies. Deixa’l experimentar, descobrir i créixer.

Amb això estaràs més a prop de la clau de l’èxit, però encara hi ha més ingredients.

ESCOLTA I OBSERVA

Què vol dir escoltar?

Escoltar és tenir en compte el punt de vista de l’altre, és tenir una perspectiva oberta i àmplia alhora que observem allò que ens envolta. Escoltar vol dir posar veu als nostres pensaments, ordenar-los i dedicarlos temps.

I finalment, l’últim ingredient. Igual d’important que els altres: Respecte.

Respecta als altres, respecta’t. Respectar-se i respectar als altres és un punt clau, sempre partint dels nostres valors, fites i objectius.

És molt important seguir les pautes de:

  1. Escoltar + Observar
  2. Respectar als altres i a un mateix

Totes les novetats

Enviem màxim una newsletter per mes.
Parlem de nous serveis, esdeveniments, llançaments de nou material i altres novetats