clases de taichi

Novetat | Tai-Txi per adults

Tai-Txi per adults els dilluns a les 19:15h

Només es pot prendre consciència d’allò que s’està fent i sentint quan un està concentrat en la tasca. Per això, es crea un espai adequat per treballar la relaxació. En aquest, es busca una tranquil·litat de forma mantinguda i aportar eines per poder aplicar aquest estat d’ànim quan es necessiti durant el dia a dia.

A través del Tai-txi es pren consciència dels moviments que s’executen, aconseguint així seguretat entre cos i ment. El Tai-txi és una activitat que ens permet treballar la confiança, la seguretat, l’autoestima, l’atenció i concentració. 

El Tai-Txi permeten tenir una experiència directa i personal d’autoreflexió i d’entrenament del propi cos. A més de poder expressar-se eficientment en l’entorn personal, familiar o social.

Amb el Tai-Txi també es treballen les altres esferes del Mètode P.Emotion:

  • Connecta amb l’emoció. Al finalitzar la sessió, s’obre un espai de diàleg en el qual es realitza una valoració de la sessió partint del que s’ha sentit. Exemple: com em sento practicant-ho.
  •  Connecta amb la ment. Incentivar la memòria gràcies a la repetició dels moviments que s’introdueixen a mesura que s’adquireix la tècnica. Exemple: memoritzo moviments.
  • Connecta amb l’ambient. Exemple: Soc conscienciant de la música i l’espai que m’envolta.

Totes les novetats

Enviem màxim una newsletter per mes.
Parlem de nous serveis, esdeveniments, llançaments de nou material i altres novetats