fbpx
atenció i concentració

Avantatges de treballar l’atenció i concentració

Només es pot prendre consciència d’allò que s’està fent i sentint quan un està concentrat en la tasca. Per això, es crea un espai adequat per treballar la relaxació. En aquest, es busca una tranquil·litat de forma mantinguda i aportar eines per poder aplicar aquest estat d’ànim quan es necessiti durant el dia a dia.

A través d’exercicis de relaxació i consciència del propi cos, podem prendre consciència dels moviments que realitzem. Aconseguint així seguretat entre cos i ment.

Treballar la nostra atenció i concentració ens permet obrir l’espai a la confiança, la seguretat, l’autoestima, l’atenció i concentració. 

En les sessions focalitzades en la relaxació, busquem aconseguir una experiència directa i personal d’autoreflexió i d’entrenament del propi cos.

A més d’indagar sobre com podem reproduir aquestes sensacions en l’entorn familiar, laboral o social. 

Beneficis

  • Connecta amb l’emoció. Al finalitzar la sessió, s’obre un espai de diàleg en el qual es realitza una valoració de la sessió partint del que s’ha sentit. 
  •  Connecta amb la ment. Incentivar la memòria i la consciència d’allò que fem.
  • Connecta amb l’ambient. Adonar-se que l’espai en influencia i potencia certs estats d’ànim. 

Des d’EsferaCreix busquem eines personalitzades que serveixin realment a l’infant o jove per trobar el seu estat de consciència davant de les situacions del dia a dia.

Si vols saber com podem treballar-ho junts, informa’t de les nostres sessions.

Totes les novetats

Enviem màxim una newsletter per mes.
Parlem de nous serveis, esdeveniments, llançaments de nou material i altres novetats