fbpx

Com és l’espai de Petits P.Emotion?

Cada vegada més persones prenen consciència de la importància de l’espai de treball. Des d’EsferaCreix fem aquesta reflexió constantment i adaptem les nostres aules en funció de l’activitat que es durà a terme. Aquesta filosofia també l’apliquem en les sessions Petits P.Emotion.

 

 

Petits P.Emotion és la zona d’aprenentatge d’EsferaCreix adreçada als més petits de la casa (de 0 a 3 anys) i als seus pares/mares. En aquest espai les famílies aprofundeixen en les diferents etapes del desenvolupament dels infants i en com proporcionar les eines adequades a nivell emocional, motor, creatiu i cognitiu. Això es realitza a través de: 

 

 

 I com és aquest espai? L’aula està repartida en àrees temàtiques on s’exposen diferents materials adaptats a l’edat de l’infant, el que permet que pugui decidir què vol explorar.

Cada àrea està equipada amb prestatgeries baixes, taules i cadires de diferents mides perquè puguin seure’s i explorar els objectes d’aprenentatge, tant individualment com en família  o en grup, respectant d’aquesta manera el seu propi estil i ritme evolutiu. 

L’ambient també està dissenyat per les mares i pares on, a més d’acompanyar al seu fill/a en aquest procés d’aprenentatge, troben un lloc on poder compartir vivències i resoldre dubtes mentre prenen un refrigeri. 

Endinsa’t en el món P.Emotion, aquí hi trobareu el vostre moment.

Totes les novetats

Enviem màxim una newsletter per mes.
Parlem de nous serveis, esdeveniments, llançaments de nou material i altres novetats